RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Як вибрати ім'я хлопчику: шість головних правил

Деякі імена програмують дитину на нещасливу долю, до вибору імені для новонародженого потрібно підходити серйозно і враховувати кілька моментів.

Про це розповідає spu.pl.ua.

1. Занадто екстравагантні та незвичайні імена. Впевненість у собі дуже важлива для майбутнього чоловіка, а глузування через дивне ім'я можуть підірвати її.

2. Імена, які невдало звучатимуть у якості по батькові. Важливо враховувати, що колись ваш син буде татом і дати йому можливість подарувати своїм дітям гарне по батькові.

3. Ім'я, як у батька. Поєднання однакового імені та по батькові давно вийшли з моди та їх важко вимовити. Більше того, це ускладнює хлопчику самоідентифікацію - він почуватиметься повторенням батька.

4. Модні імена. Не варто керуватися виключно модою - життя довге і через кілька років обране перестане бути популярним. Найкраще вибирати класичні імена, які завжди актуальні.

5. Імена, які звучать жорстко. Навколишні більш прихильно сприймають м'які, короткі імена. Так, Гліб – звучить досить грубо, а ось Віталій краще сприймається на слух.

6. Імена, які обрали для своїх дітей знайомі. Не варто бездумно копіювати ім'я, яким назвала сина подруга. Деякі болісно сприймають таке наслідування.

Раніше "Апостроф" розповідав про п'ять чоловічих імен, які носять нелюди та тирани.