RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Мають негативну енергетику і скорочують життя: які імена програмують на нещасливу долю

Буквально кожне ім'я має певну енергетику - погану, хорошу чи нейтральну, яка так чи інакше впливає на вчинки, характер, і, як наслідок, долю людини. Деякі імена мають настільки потужну негативну силу, що, у прямому сенсі, вбивають своїх носіїв.

Про такі нещасливі імена пише Мeta.ua.

Нещасливі родичі

Іноді люди називають дитину на честь своїх рідних. Однак не рекомендується цього робити, якщо родич страшно хворіє, має неблагополучну долю чи трагічно загинув. Дитина цілком може повторити долю першого злощасного "власника".

Нещасливі імена

Якщо з самого народження дитина вже пізнала горе, то їй рекомендується якнайшвидше змінити ім'я, щоб по-новому "запрограмувати" його. Сиротам, "підкидькам" та "відмовникам" також краще вибрати нове ім'я.

Імена мучеників

Досить часто для дітей обирають імена за церковним календарем. Тому батькам слід з особливою ретельністю підійти до цього питання та обирати у святцях імена святих, які не вмирали мученицькою смертю. Не виключено, що дитина може повторити їхню долю.

Однакові імена

Також досить безглуздо давати дитині ім'я близького родича або людини, яка проживає з нею під одним дахом. Вважається, що тоді в них буде один Ангел-Охоронець на двох.

Нагадаємо, раніше ми писали про імена для дівчаток, які притягують успіх .