RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Найкращі вітання з Успінням Пресвятої Богородиці

28 серпня всі православні християни відзначають велике свято – Успіння Пресвятої Богородиці. Словом "Успіння" називають кінець життя Землі. Це свято бере початок ще з перших століть християнства.

З нагоди цієї великої події в православному церковному календарі, "Апостроф" зібрав найкращі вірші та листівки, присвячені Успінню Пресвятої Богородиці, Владичиці нашої Приснодіви Марії.

Вітаю зі святом Успіння Пресвятої Богородиці. Бажаю миру, любові, добра, благодаті та щастя. Нехай Пресвята Богородиця допомагає у всіх добрих справах. Нехай твоє серце буде сповнене надій без розчарувань.

***

Вітаю з великим святом! Нехай у ваших душах завжди панує мир і любов, і благословенний завжди буде життєвий шлях. Бажаю кожному досягти свого успіху, здійснити свої заповітні мрії і завжди залишатися щирою та шанованою людиною. Нехай Богородиця покриває вас від випадкових бід, нехай горе ніколи не прийде на ваш поріг. Нехай її молитва збереже вас у будь-якій ситуації.

Сьогодні день Успіння Пресвятої Богородиці. Я хочу побажати тобі довгого і праведного життя з чистими помислами, з добрими надіями, з гідними вчинками, зі справами милосердя, зі усмішками близьких, зі святами кохання та щастя. Нехай Пресвята Богородиця допомагає тобі обирати вірний шлях до істини та благополуччя.

***

З Успінням Пресвятої Богородиці! Благодать тобі й тепла! Нехай у цей день рідні люди нагадають про себе теплим словом чи несподіваним візитом. Нехай Пресвята Діва благословляє тебе на любов та щастя! Бажаю тобі щиро вірити в добро, у Господа та жити по совісті!

Раніше ми також повідомляли про сильні молитви, які потрібно прочитати у свято Успіння Пресвятої Богородиці .