RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Як назвати дитину, народжену восени: названі ідеальні імена

Коли у сім'ї народжується дитина, іноді батьки починають сперечатися, як назвати сина або дочку. Але ім'я повинно відповідати характеру людини, адже це не просто набір звуків і букв.

Для дітей, які вже народилися або тільки планують народитися восени, портал МамаТато підготував найбільш відповідні імена.

Вересень

Діти, які народилися у вересні, допитливі та непосидючі. Вони швидко навчаються, у них неабиякий інтелект, вони дисципліновані і старанні учні. У таких дітей підвищене почуття справедливості, вони категорично не сприймають будь-яке обмеження прав, як своїх, так і чужих.

Хлопчики. Спокійні і врівноважені, як Мирон ("добрий"), Савелій ("світлий") і Тимур ("поступливий"). Хлопчикам, народженим у вересні, за допомогою імені варто посилити їх чоловічі риси характеру. Так, Костянтин ("постійний", "стійкий") буде наполегливим і терплячим, Руслан ("лев") активним і грунтовним, а Юхим ("благочестивий") господарським і заповзятливим.

Дівчатка. Вересневим дівчаткам підходить ім'я Анфіса - "яскрава квітка", адже саме у вересні дерева змінюють зелений колір листя на жовтий і червоний. "Шляхетна" Євгенія - слухняна і спокійна дитина, а "та, що дивиться вперед" Катерина - допитлива і старанна.

Вересень - час "золотих імен". Це Злата ("золото"), Ізольда ("холодне золото") і Зара ("перське золото").

Жовтень

Хлопчики і дівчатка, які народилися в жовтні - активні та життєрадісні діти, вона явні лідери, змалку цікавляться наукою і мистецтвом, хоча з віком ця спрага до знань згасає.

Хлопчики. Підійдуть імена, що підкреслюють їх лідерські якості та авторитет, як, наприклад, "переможець" Віктор, Гліб ("великий", "високий") або Євген - "благородний". Малюкові також підійде ім'я Михайло ( "червоний").

Дівчатка. Добрий і м'який характер дівчаток жовтня підкреслять такі імена, як Ірина ("притягує до себе"), Марія ("улюблена", "бажана"), Зінаїда ("турботлива"), Анжеліка ("ангел") і "та, що приносить добро" Ганна .

Листопад

У дитини, народженої в листопаді, колосальна кількість енергії. Вони дуже вперті, важко переживають суворе покарання. Діти листопада люблять вчитися, але тільки тому, що у них добре виходить.

Хлопчики. Хлопцям підійдуть ім'я Єгор ("стриманий", "зосереджений") - воно чудово доповнює характер хлопчика, який народився на порозі зими. Ім'я Захар зробить свого власника добрішим і поступливим, а Аркадій, Родіон і Григорій стануть успішними творчими особистостями, здатними на багато що.

Дівчатка. У дівчинки, яка народилася в листопаді, розважливий розум і великий потенціал - як у "переможниці" Вікторії, "працьовитої" Амалії і "мудрої" Ольги. Більш м'який характер у народжених в кінці листопада Олесі ("лісова"), Маргарити ("перлина") і "благородної" Елізи.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про красиві імена для хлопчиків, а також про рідкісні та гарні імена для дівчаток.