RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

Посеред Європи рф влаштувала концтабори, а світовій спільноті все одно - екскомандир "Азову" Жорін

Світлину з бійцем полку "Азов" Олегом Мудраком після перебування 100 днів в російському полоні, яка сколихнула українське суспільство, виклали російські терористи, щоб вихвалятись своїми злочинами. При цьому світова спільнота робить вигляд, що нічого не відбувається.

Про це в етері 24 каналу розповів колишній командир "Азову" Максим Жорін.

"Надзвичайно складно усвідомити, що в той час поки українські військові, азовці кожного дня викладаються на 100% на лінії фронту для того щоб стримувати ворога, світ робить вигляд наче все ок, і що це абсолютно нормально, коли посеред Європи існує сучасний концентраційний табір який влаштувала Російська Федерація, де вони катують людей, вбивають, знущаються над людьми, а потім ще й вихваляються", - заявив Жорін.

За словами військового, у питанні повернення захисників Маріуполя з полону міжнародними організаціями майже нічого не робиться. Також він вважає, що кожна зустріч міжнародного рівня має починатись з демонстрації цих світлин.

"Ми маємо справу з хворою абсолютно, терористичною країною, яка має бути сьогодні ізольована. Вона має позбутись права бути взагалі в будь-яких міжнародних організаціях, вона має бути ізольована і вилікувана, при чому лікувати її треба вже хірургічно, видаляючи звідти російську владу і кожного покидька який хоч якийсь стосунок має до таких злочинів", - сказав екскомандир полку "Азов".