RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Прощавай, спека: наскільки похолодає в Україні найближчими днями

Осінь починається точно за календарем, спека залишає Україну. У ніч на 2 вересня, у північних, західних та більшості центральних областей очікується всього +6 +10 градусів.

Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко.

У південній частині, східних областях, а також у Чернівецькій та Дніпропетровській областях найближчої ночі очікується +10+16 градусів.

"Протягом дня п'ятниці буде, звичайно, тепліше, проте спека вже – в минулому. Максимальна температура повітря очікується в межах +17 +22 градусів, на заході місцями +15 +18 градусів. На півдні та південному сході передбачається завтра +20 +25 градусів ”, - уточнила синоптик.

Дощі 2 вересня у більшості областей України малоймовірні, лише у Чернівецькій, Івано-Франківській та Закарпатській областях вони можуть пройти, у Карпатах можливі сильні дощі.

У Києві, 2 вересня вночі, стовпчики термометрів покажуть +8+10 градусів, вдень - близько +20 градусів. Опадів у столиці не прогнозується.

Як повідомляв "Апостроф", погода в Україні восени буде примхлива: у вересні-жовтні теплі дні змінюватимуться холодними та дощовими, а листопад буде виключно похмурим та часом морозним.