Говорять, що людина є дійсно самотньою, якщо в серпні та вересні їй доводиться купувати кабачки. Зазвичай цього корисного та смачного овоча у цей період достатньо.
Тому "Апостроф" ділиться простим рецептом спагетті з кабачком та помідорами.
Для приготування цієї страви вам знадобиться:
- Спагетті
- Кабачок – 2 шт.
- Помідор – 2 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Олія - 3 ст.л.
- Цукор – 0,5 ч.л.
- Сіль за смаком
Процес приготування:
Для початку потрібно підготувати всі продукти, вимити помідори та кабачки, почистити часник.
На сковороді розігрійте олію. Часник пропустіть через прес злегка обсмажте кілька хвилин. Помідори опустіть у окріп на хвилину, потім у холодну воду і очистіть від шкірки, наріжте їх соломкою.
Далі потрібно додати нарізані помідори до сковороди до часнику, додати цукор, готувати близько чотирьох хвилин до м'якості.
Наріжте кабачок тонкими довгими смужками за допомогою терки для корейської моркви. Молоді кабачки не потрібно чистити, їхня шкірка досить м'яка.
Додайте кабачки до помідорів та часнику, посоліть і готуйте ще близько п'яти хвилин до м'якості. Дуже важливо не переварити кабачки, щоб вони залишалися м'якими, але і були злегка хрусткими всередині.
Як варити спагетті
Спагетті варяться приблизно 7-12 хвилин, але найкраще орієнтуватися на час, зазначений на конкретній упаковці. Щоб макаронні вироби не злиплися, можна додати в каструлю трохи оливкової олії.
Подавайте спагетті з гарячим кабачком.
Нагадаємо, раніше ми також розповідали про те, як зробити вдома ароматну запіканку з кабачків.