RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Кримчан закликають "стукати" на прихильників України: що відбувається на окупованому півострові

Командування Збройних сил України визнало, що рішення вдарити по позиціях окупантів у Криму ухвалювалося в Києві. Тим часом серед російських "активістів" та "ватників" стало популярно закликати жителів регіону доносити на всіх, хто може бути запідозрений у проукраїнському настрої.

Окупаційна "адміністрація" у Севастополі задля зручності стукачів навіть запустила спеціальний чат-бот. Як зазначив політичний експерт, голова експертної групи Бюро аналізу політики Віктор Бобиренко, морально-психологічний рівень окупантів у Криму після "бавовни" і так низький, а ці "перевірки" та заклики до донесення вказують на те, що нервозність лише зростає.

"Будь-яке суспільство схильне до паніки, але колабораціоністи та "співчутливі" опинилися між двома вогнями. З одного боку, вони розуміють, що РФ не здатна їх "захистити". З іншого боку, ЗСУ, а також генерал Залужний (у тому числі такими публікаціями) "стимулюють" паніку. Хоча тут все логічно: Крим – це територія України, тому ЗСУ "хлопають" окупантів і там теж", - заявив експерт.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": ЗСУ близько: коли чекати на початок операції зі звільнення Криму.