RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Краще не називай свою дочку таким ім'ям: шість жіночих імен, володарки яких страждають все життя

Є особливі імена, які варто вибрати для дівчаток, народжених у вересні. Але є і такі, про які потрібно забути, якщо ви бажаєте щастя своїй дитині.

Експерти назвали імена, володарки яких можуть страждати все життя.

Діна

Це дуже бойові жінки, сильні та мстиві. Вони часто поводяться манерно, граючи напоказ. Прагнуть досягти мети, і готові заради цього на все. У особистих відносинах Діни займають позицію лідера, поводяться як вольові та незалежні жінки, тому можуть побудувати шлюб виключно зі слабким чоловіком. Погано те, що такі чоловіки їм швидко набридають і зі створенням щасливої родини бувають серйозні проблеми.

Нонна

Ці жінки іноді поводяться як справжні істерини, такі собі - погані училки. Вони бувають надто суворими та вимогливими до інших людей. У пориві агресії Нонни можуть наробити помилок і сильно образити оточуючих, навіть якщо йдеться близьких людей.

Оксана

Ці жінки часто мають сильний чоловічий характер, який не по зубах людям. Часто з ними просто не хочуть зв'язуватись. У них може бути чимало знайомих, а от друзів майже ніколи. Чоловіки також можуть обходити Оксан стороною, побоюючись їхнього важкого характеру та наполегливості.

Агнеса

Рідкісне і красиве ім'я, яке таїть у собі чимало складнощів. Часто це дуже суворі та жорсткі жінки, які поводяться як тирани та диктатори. Через їхню вибухонебезпечність чоловіки часто обходять їх стороною.

Інга

Часто Інги дуже нелюдні та замкнуті жінки, які рідко вступають у стосунки. Вони не готові пускати у свій світ сторонніх людей. Чоловіки також не дуже цікавлять ними, оскільки вони можуть здаватися безликими та не дуже цікавими.

Сніжанна

Дуже награні жінки, які відрізняються зарозумілістю, впертістю та схильністю до нарцисизму. Дуже люблять себе, а тому не шкодують на зовнішність жодних грошей. Часом це може шкодити сім'ї та рідним людям. Вони рідко зважають на думку інших людей, тому що люблять тільки самих себе.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" назвав жіночі імена, володарки яких часто ходять "ліворуч".