RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Люблять порядок та стабільність: як назвати дівчинку, народжену у вересні

Дітки, народжені у цей сприятливий період, стануть справжнім подарунком для батьків. Експерти, які раніше перерахували найкращі імена для вересневих хлопчиків, також розповіли про те, як потрібно назвати "золотих" дівчаток.

Про це повідомляє видання Кolobok.ua.

Головна особливість дівчаток, народжених у цей період, – пристрасть до порядку та стабільності. Вони відрізняються особливою акуратністю, з раннього дитинства стежать за чистотою іграшок та одягу. Їм важливо, щоби все було на місцях і всьому був свій час. Вони самі можуть нагадувати батькам про те, що настав час почитати або зробити домашнє завдання.

У старшому віці акуратність цих вересневих дівчат зможе дійти до педантичності, що нерідко виводитиме з себе оточуючих. Ось тільки ця риса їхнього характеру завжди допомагатиме їм у навчанні в роботі

Ці дівчатка - ідеальні мамині помічниці, які чудово готують і люблять возитися на кухні. До кулінарії вони мають вроджений талант, професійно розуміються на продуктах і завжди знають, який компонент підійде до тієї чи іншої страви. Ці дівчатка виростають у відмінних господарок, у чиїх руках усі домашні справи "горять".

Ці дівчатка не переносять конфлікти, не беруть участі у скандалах, уникають будь-яких розбірок і на ігровому майданчику, і в офісі, і в черзі за пенсією. Вони можуть розлютитися, якщо їх навмисно виводити з себе, але швидко охолонуть і згладять конфліктні ситуації. Крім того, леді, народжені у вересні, ненавидять брехню та вдавання. Вони будуть говорити все, що думають, чим часто бувають незадоволені оточуючі.

Підбираючи ім'я для дівчинки, народженої першого осіннього місяця, потрібно враховувати її майбутню любов до порядку. Вона хоче, щоб у житті все було ідеально, зокрема - ім'я.

Найкращі імена для представниць прекрасної половини, народжених на початку осені: Анна, Анастасія, Анжела, Аліна, Віра, Євгенія, Олена, Ілона, Інна, Інга, Ірина, Камілла, Людмила, Марія, Мілана, Мілена, Надія, Оксана, Ольга, Регіна, Римма, Рита, Софія, Юлія.

Нагадаємо, раніше ми також розповідали про ТОП-10 жіночих імен із найсильнішою енергетикою .