RU  UA  EN

Пʼятниця, 31 травня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

31 травня

Всі новини

Кожен сам за себе: окупант розповів про бардак в армії РФ

Успішний контрнаступ Збройних Сил України в Харківській області змусив російських окупантів панікувати та посилив наслідки від головної проблеми окупаційного війська країни-агресора РФ - дезорганізованості.

Про це розповів російський окупант своїй дружині в аудіоперехопленні, опублікованому Головним управлінням розвідки Міноборони.

Загарбник, який перебуває на Харківському напрямку, у телефонній розмові скаржиться на повну дезорганізованість їхніх підрозділів і некомпетентність власного військового керівництва.

"Я інакше це собі уявляв, тому що немає ніякої організації. Я то думав, тут армія, а тут не армія. Скрізь у частинах там якась організація, а тут нічого немає. Кожен сам за себе", - сказав окупант.

Водночас його дружина потурбувалася, чи вистачає в окупантів серветок, аби прибирати наслідки їхнього переляку після контрнаступу ЗСУ.

Крім того, російське окупаційне військо на Харківщині залишилося без світла і води, оскільки ЗСУ перерізали основні шляхи ворожої логістики.

"Не миємося, не перемося. Вночі не можна нічого вмикати взагалі, все навпомацьки. Не можна тут спілкуватися, дзвонити. От я зараз подзвоню, і треба бігти звідси, тому що може прилетіти", - розказав росіянин.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що російські окупанти масово скаржаться на погане забезпечення нових підрозділів. Їх відправляють воювати проти танкового підрозділу з автоматами й гранатами.