RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

15 червня

Всі новини

Водіїв попередили про небезпечні погодні умови: прогноз на 15 вересня

Погода в Україні останнім часом прохолодна й дощова - справжня осінь. Не стане винятком і 15 вересня, четвер, на який прогнозуються помірні дощі в більшості областей, а також тумани.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

Майже всі регіони України, за винятком південних, у четвер намокнуть під невеликими чи помірними дощами. Мешканці півдня, можливо, зможуть побачити сонце. Крім того, у ранковий і нічний час спостерігатимуться тумани.

"Окрім сезонної романтичної краси вони погіршують видимість і водіям можуть суттєво ускладнювати рух, особливо у нічні та ранкові години", - наголосила Діденко.

Температура повітря де-не-де трішки нагадуватиме літо, наприклад, у південних областях стовпчик термометра вдень підніметься до +22+26 градусів. Прохолодніше, але цілком комфортно буде на сході України і в Чернівецькій області з +18+23 градуси. На решті територій протягом дня прогнозується +15+19 градусів тепла.

Погода в Києві

У столиці очікується хмарна й волога погода, оскільки під вечір розпочнеться дощ. Максимальна температура повітря коливатиметься на рівні +16 градусів.

"Сьогодні (14 вересня, - ред.), за церковним календарем, розпочинається новий рік (колись 1 вересня), новоліття, час оновлення та надій на хороше! Українці готові відзначати - картоплю викопали, врожай зібрали, ворогів активно погнали. З воєнними та тиловими успіхами - у новий рік!" - резюмувала синоптикиня.

Читайте також: Погода різко зміниться: українська осінь готує сюрприз