RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Без кітеля не можеш з'ї**тися: дружина-збоченка наказала окупанту привезти трофеї з убитих українців

Дружини російських окупантів просять їх привезти з війни "трофеї", а саме нашивки, взуття, військові куртки, зняті з тіл полеглих у бою захисників України, аби потім використовувати їх у своїх рольових іграх.

Про це свідчить аудіоперехоплення розмови окупанта з жінкою, опубліковане СБУ.

Росіянка з Підмосков'я мріє, щоб її чоловік-окупант мародерив якнайбільше речей у загиблих українських військових: нашивки, берци, кітелі. Також вона вимагає від нього працевлаштуватися до ПВК "Вагнер" після повернення з повномасштабної російсько-української війни, щоб окупант зміг ще більше "трофеїв" привозити.

"Привезёшь мне кучу кителей, чью-то голову. Я Лизке показывала, как "вагнера" отрезали голову мужику…", – фантазує росіянка.

Крім того, ця дівчина, вихована на так званій "великій" російській культурі, хоче використати "хахляцкий китель", знятий з полеглого українського захисника, у рольових іграх зі своїм окупантом. Як відомо, збуджуватися від речей, викрадених у мертвих людей, це форма сексуальної девіації (відхилення).

"Илюша, без кителя ты не можешь съ*баться", - сказала росіянка, попри те, що сам окупант хоче якнайскоріше втекти з війни.

У СБУ наголосили, що ганебне поводження з полоненими та тілами вбитих у бою захисників України не залишиться безкарним.

Раніше "Апостроф" публікував аудіоперехоплення розмови російського окупанта з дружиною, яка заохочувала його ґвалтувати українських жінок.

Також "Апостроф" повідомляв, що журналісти знайшли цього російського окупанта і його дружину, яка радила знущатися над українками.