RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

За перемогу над злом, хворобами та упокій душі: три сильні молитви архангелу Михайлу

У понеділок, 19 вересня, православні християни вшановують святого архангела Михаїла, святкують Михайлове чудо. У цей день можна молитися архангелу Михаїлу, щоб він захистив від хвороб, недругів, а також упокоїв душу померлих рідних.

"Апостроф" пропонує три молитви архангелу Михаїлу.

Молитва для зцілення

О, Великий Архістратиже Божий, Михайло, переможець демонів. Переможи й розтрощи всіх моїх демонів, видимих і невидимих. Умоли Господа Вседержителя, нехай врятує і збереже мене Господь від усіх скорбот і хвороб, від смертоносної виразки і від марної смерті, о, Великий Архангеле Михаїле, нині і повсякчас і на віки віків. Амінь.

Молитва-захист від недругів

Господи Боже Великий Царю, Безначальний! Пішли, Господи, Архангела Твого Михайла на допомогу рабу Твоєму (ім'я) вилучити мене від ворог моїх видимих і невидимих. О, Господень Михаїле Архангеле! демонів розгубителю: заборони всім ворогам, що борються зі мною, сотвори їх, як вівці і розтрощи їх, бо порох перед лицем вітру. О, Господень Великий Архангеле Михаїле! Шестокрилатий перший княже, воєводо небесних сил Херувим та Серафим. О, догідний Михайло Архангеле, буди ми помічник у всіх образах, у скорботах, печалі; у пустелях, на роздоріжжях, на річках та на морях – тихий притулок. Визволи мене, Великий Михаїле Архангеле, від будь-яких принад диявольських, коли почуй мене грішного раба свого (ім'я) того, хто молиться тобі і закликає тебе і закликає ім'я твоє святе: прискори на допомогу мені і почуй молитву мою. О, великий Архангеле Михайле! Переможи все, що протистає мені силою Чесного і Животворного Небесного Хреста Господнього, молитвами Пресвяті Богородиці і святих апостолів, святого пророка Божого Іллі, святителя Миколи Чудотворця, святого Андреа юродивого, святих великомучеників Микити та Євстафія, преподобних отець і святих святителів, мучеників та всіх святих Небесних сил. Амінь.

Молитва за упокій душ

Святий Архангеле Божий Михаїле, якщо мої родичі (імена померлих) знаходяться у вогненному озері, то виведи їх з вічного вогню своїм благословенним крилом і приведи їх до Престолу Божого і благай Господа нашого Ісуса Христа, щоб пробачив їм їхні гріхи. Амінь.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" публікував церковний календар на вересень.