RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Додому повернуться, але частково: яскраві фотожаби та меми про мобілізацію росіян

Нещодавно країна-терорист Росія оголосила про "часткову" мобілізацію населення на повномасштабну війну проти України. Кремль називає її "частковою" нібито з причини обмеженого призову до окупаційного війська, тоді як українці точно знають: "часткова, бо окупант поїде додому частинами".

"Апостроф" зібрав найсмішніші меми й фотожаби на тему путінської мобілізації в РФ.

Один із головних героїв російської мобілізації в українських мемах - це чорний пакет. Зараз чорний пакет асоціюється зі знищеними російськими окупантами, яких відправляють додому саме у такий спосіб. Українці неабияк стурбовані, де їм взяти ще 300 тисяч чорних пакетів?!

Читайте також: "Алкобатальйони в дії": п'яні мобілізовані росіяни показали себе у всій "красі" на камеру, відео

Ще одна зірка мемів про путінську мобілізацію - Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний, який також жартує про "часткову" мобілізацію та просить поставити на московському радіо пісню українського гурту СКАЙ "Тебе це може вбити".

Крім того, українці створили ще чимало мемів із найрізноманітнішими сюжетами, зокрема, які стосуються у відмінності менталітету наших громадян і громадян країни-терориста РФ.

Як кажуть, гумор - це потужна зброя.

Раніше "Апостроф" показував нову порцію мемів на провал "спецоперації" на Харківщині. Українці пожартували, що Путін подавився Ізюмом.