RU  UA

Скрізь порожньо: як голосують українці на "референдумі" на окупованій Херсонщині

Країна-терорист Росія на тлі поразки на Харківщині вирішила закріпити свої територіальні досягнення й поспішні провести псевдореферендуми з приєднання окупованих територій України до складу РФ з 23 по 27 вересня. Однак дільниці - порожні, а ті колаборанти, які проголосували "за", - уже мертві.

Про це повідомив в етері Апостроф TV депутат Херсонської облради Сергій Хлань.

Колишній нардеп від "Партії регіонів" Олексій Журавко проголосував на псевдореферендумі в Херсонській області й зовсім скоро в готелі Play Hotel, у якому перебував не тільки він, а ще й російські силовики, пропагандисти, пролунали потужні вибухи. У результаті цього Журавко тепер ліквідований.

Читайте також: Сходив на "референдум" - отримав термін: яке покарання загрожує українцям за "шабаш" окупантів

"Екс-нардеп Партії регіонів Журавко, проголосувавши на "референдумі" в Херсонській області, купив собі "білет на Кобзона". У готелі Play Hotel, де крім нього були ще російські силовики й пропагандисти, сталася потужна "бавовна", після якої Журавко відправився в пункт призначення. Тут проявив себе й рух опору на Херсонщині, який вже неодноразово попереджав колаборантів, що у них тільки один шлях – у пекло", - додав Хлань.

Щодо фейкових референдумів на Херсонщині, то російські окупанти прозвітували, що нібито 48% мешканців регіону вже "проголосували". Насправді ж так звані "дільниці" для голосування абсолютно порожні, унаслідок чого колаборанти разом із озброєними російськими окупантами ходять будинками, вимагаючи заповнювати бланки і за себе, і за родичів під дулами автоматів.

"Окупанти прозвітували, що небі то 48% жителів вже "проголосували" на цьому псевдодійстві, хоча усі "дільниці" порожні, крім тих, де вони заводили театралізовано масовку з Криму та РФ. На інших "дільницях", як мені люди присилають фото, все порожнє. Ці "виїзні комісії" ходять з автоматниками та під дулами вимагають, щоб людина заповнила їх за себе, та знайомих, або родичів. Повна фальсифікація та створення картинки для пропаганди. Люди не хочуть, не відчиняють двері, а окупанти не виламуюсь, побоюючись зайвого розголосу", - розповів херсонський депутат.

Раніше "Апостроф" показував реальні кадри того, як проходять російські псевдореферендуми на окупованих територіях України.