RU  UA

Окупантам у Лимані загрожує повний "котел": як це вдарить по російських новобранцях

Російським окупантам і проросійським бойовикам з т.зв. "Л/ДНР", серед яких чимало новобранців, загрожує "котел" у Лимані Краматорського району Донецької області.

Про це військовий оглядач Роман Бочкала розповів у ефірі Апостроф TV.

За його словами, окупанти ось-ось потраплять у повне оточення в Лимані, а значить, їм приготована доля "гарматного м'яса", яким їхнє ж командування збирається "закрити дірки" на фронті.

"Ще зарано рахувати, як змінить ситуацію на фронті мобілізовані росіяни. Та інформація, що вже взяли в полон декілька мобілізованих, це точно поодинокі випадки, оскільки, щоб укомплектувати таку велику кількість призовників, потрібні мінімум два місяці. Тому їхню присутність ми зможемо відчути близько до весни. А станом на зараз, я не бачу, що це якось може змінити ситуацію на фронті. Я би більше сфокусувався на Лимані, яке ось-ось потрапить в повне оточення, це те, що ми бачимо з відкритих джерел. Думаю, що за день-два ми вже побачимо повноцінний котел. Ви уявіть, як це морально буде впливати на цих новобранців, коли вони будуть бачити кадрових військових у "котлі", когось в полоні, когось убитими. Я не знаю, як вони зберуться воювати на передовій, щось захищати. Вони просто стануть гарматним м'ясом, яким будуть закривати дірки на фронті", - заявив Бочкала.

Раніше ми повідомляли, що зараз вже очевидно, що Лиман у Краматорському районі Донецької області не має сенсу "брати в лоб", тому українське командування прийняло рішення взяти місто в "котел".

Читайте також: ЗСУ стоять за п'ять кілометрів від Донецька: коли буде звільнено місто.