RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Потрібно докласти чимало зусиль: експерт розповів, як чоловікам стати впевненішим у собі

Впевненість у собі - важлива риса характеру людини, яку не варто сплутувати із самозакоханістю. Однак не кожен має вроджену впевненість, через що люди себе недооцінюють і стають нещасливими.

Експерт з терапії Роберт Тайббі поділився порадами, як стати більш впевненим у собі.

Одразу варто зауважити, що прокачування впевненості - це постійний, тривалий і, можливо, нелегкий процес, успіх від якого залежить винятково від самої людини.

Складіть план

Насамперед треба скласти план і поставити реалістичну ціль (неважливо чи професійну, чи особисту). План повинен містити чіткі кроки з досягнення мети, яких ти маєш дотримуватися неухильно.

Читайте також: Як знайти внутрішню опору і впевненість у своєму завтра: психологічні поради під час війни

Заручіться підтримкою

Також важливо заручитися підтримкою рідних і друзів, адже саме ці люди зможуть допомогти рухатися вперед і позбавити тебе нав'язливої внутрішньої критики. Водночас уважно стежте за тим, щоб поради чи підтримка близьких людей не була токсичною.

Робіть невеликі кроки

Можна швидко втратити впевненість, якщо намагатися осягнути неосяжне. Рух до мети за планом не має бути в пришвидшеному режимі - усе варто робити в межах розумного.

Сконцентруйтеся на шляху

Не дарма говорять, що іноді шлях до досягнення мети стає набагато важливішим і кориснішим для людини, аніж сама мета. Іноді не вдається отримати бажане, але це не повинно зменшувати впевненість у собі. Тому що досвід, отриманий під час досягнення бажаного, це найцінніше.

Головне - зберігати впевненість

Не завжди результат відповідає очікуванням - і це цілком нормально. Спробуй ще раз і ще раз. Рано чи пізно кожна мета втілюється в реальність, якщо докласти до цього зусилля. Чим більше зробити для виконання задуманого, тим приємнішим буде результат.

Раніше "Апостроф" повідомляв, як родині правильно спілкуватися зі своїми військовими.