RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Нічого хорошого з ними не вийде: чоловічі імена, володарі яких будуть найгіршими чоловіками

Іноді жінки зустрічають чоловіків, з якими неможливо побудувати здорові стосунки. Найпримітніше те, що такі поганці або народжені під особливими знаками Зодіаку, або мають певні імена.

Астрологи назвали сім чоловічих імен, власники яких не підходять для серйозних стосунків.

Юрій

Флегматичні й меланхолійні Юри з дитинства відрізняються спокоєм, неконфліктністю і врівноваженістю. Однак іноді людям здається, що така поведінка - вияв байдужості. Особливо часто такі думки виникають у жінок, через що вони не воліють продовжувати стосунки з Юріями.

Читайте також: Як підкорити серце чоловіка: названо секрети всіх знаків Зодіаку

Віктор

Віктор прагне осягнути неосяжне, мати всі людські блага й завжди перемагати. Від жінки він вимагатиме повної самовіддачі, підтримки, але натомість не обіцятиме взаємність.

Анатолій

Анатолії мають хист від природи до знайомства з новими людьми, громадської діяльності. Часто суспільні потреби для Анатоліїв мають більше значення, аніж потреби коханої жінки, унаслідок чого його стосунки руйнуються.

Тарас

Тарас - це нерішучий чоловік, який постійно сумнівається у собі, а це призводить і до внутрішнього конфлікту, й до зовнішнього бунту. Не кожна жінка витримає такий складний характер Тараса.

Ігор

На перший погляд доброзичливий Ігор створює приємне враження, завдяки чому коло його знайомств надзвичайно широке. Однак чоловіки з таким іменем - це люди настрою: щойно їм все подобалося, а за хвилину вже можуть влаштувати скандал.

Богдан

Богдан вбачає місію свого життя в любові й співчутті до ближніх. Він намагається захистити всіх від неприємностей і допомогти будь-кому, хто попросить. Водночас Богдан чекає, що його обожнюватимуть за таку доброту. Якщо цього не отримає, наприклад, від коханої, то швидко закінчить такі стосунки.

Олег

Норовливі Олеги часто бувають жорстокими людьми, які буквально схиблені на роботі й досягненні цілей. Хоч такі чоловіки й полюбляють жіночу компанію, але не готові до серйозних стосунків. Подібна позиція часто розчаровує жінок.

Раніше "Апостроф" повідомляв про п'ять знаків Зодіаку, представники яких легко підуть на зраду і перетворять життя партнера на "пекло".