RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Кохання проходить повз: 5 жіночих імен, які обіцяють невдачі в особистому житті

"Як ви яхту назвете, так вона і попливе" - цей принцип, схоже, діє не тільки в мультику, але і в житті. Ім'я, яке отримує людина при народженні, впливає на її подальшу долю та характер.

"Апостроф" дізнався, які жіночі імена вважаються "невдачливими" і можуть зробити життя їхніх власниць нещасним і вкрай важким.

Вероніка

Красиве та романтичне ім'я Вероніка наділяє свою хазяйку довірливістю та наївністю, яка не сильно допомагає їй у спілкуванні з протилежною статтю. Ніка мріє про принца на "білому мерседесі" і бачить його у кожному, хто добре до неї ставиться, особливо на початковій стадії роману. Коли ж замість "принца" з'являється "чудовисько", вона намагається розчаклувати свого героя і, як правило, безуспішно. Дівчина дуже рано виходить заміж і стійко терпить всі тяготи сімейного життя з негідним партнером, у глибині душі не втрачаючи надію, що її кохання зможе його змінити.

Єлизавета

У юності Ліза холодна, як Снігова королева, відштовхуючи від себе добрих хлопців, а вступивши у стосунки "не з тими" чоловіками, шукає того, хто зможе її витягнути. Єлизавета починає стосунки з чоловіком, який перебуває у тяжкій ситуації та всіляко допомагає йому. Але тільки-но обранець приходить до тями від невдач, він кидає дівчину, вважаючи, що тепер впорається сам і йому більше не потрібна опіка. Тому Ліза обирає для стосунків закомплексованого чоловіка, щоб той завжди був поряд і тримався за її спідницю.

Читайте: Сильні та мудрі, але заздрісні: ТОП-5 імен найзлісніших жінок

Василиса

Романтична Василиса мріє про кохання, як в індійському кіно: подарунки, залицяння, грандіозне весілля на тисячу людей, усі співають та танцюють. Але в реальному житті Василиса стикається з "донжуанами", зрадами та "це востаннє". Як не прикро, дівчина так і не вчиться на своїх помилках і повторює їх знову і знову.

Олександра

Олександра лякає чоловіків своїм сильним характером: вони воліли б бачити поруч тендітну чуттєву натуру, а не "тренера з особистісного зростання". Чоловіки відчувають себе біля Саші дискомфортно і воліють ретируватися. Олександра ж не розуміє, чому вона завжди залишається одна, адже вона нібито допомагає чоловікам розвиватися.

Тамара

Єдиний сенс у житті Тома бачить у коханні і вимагає того самого від свого обранця. Він повинен звітувати перед нею практично про все і проводити з нею весь свій час. У коханні Тамара липка та задушлива, і здатна довести своєю турботою до сказу. Зваживши всі "за", чоловіки зазвичай кидають Тамару, оскільки свобода дорожча. Зраду коханого чоловіка Тома переживає дуже важко.

Нагадаємо, раніше ми писали про імена, які вже "запрограмовані" на успіх і власниці яких будуть завжди щасливі.