RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

19 травня

18 травня

Всі новини

Досягнуть всього бажаного в житті і будуть щасливі: три жіночі імені, які несуть успіх

Деякі імена приносять своїм власницям невдачі, а інші допомагають ловити успіх за хвіст: серед "везучих" імен - Ганна, Олена, Ольга.

Про це повідомляє 24 канал.

Ганна

Це одне з найпоширеніших імен у світі, і воно має безліч варіацій, але всі вони позитивні. Ім'я Ганна начебто заряджає жінку на успіх і допомагає досягти бажаного в будь-якій сфері. Анни уособлюють життєву мудрість, вихованість та лояльність до людей. Крім того, вони дуже жіночні, що допомагає їм зачаровувати не лише чоловіків, а й подруг, партнерів та просто знайомих. Додатковим плюсом є можливість легко поєднувати особисте життя та кар'єрне зростання.

Читайте також: У дитини може бути гірка доля: які імена краще не давати дівчаткам

Олена

Носії цього імені ніколи не сумують, їх склянка завжди наполовину повна, а з життєвих негараздів вони виносять тільки уроки і не зациклюються на поганому. Також Олени рвучкі та комунікабельні, що дозволяє їм бути душею компанії. Вони мають успіх у чоловіків і легко можуть створити життя своєї мрії. Жінки з таким ім'ям також дуже творчі – їхні таланти допомагають реалізуватися у культурному просторі та шоу-бізнесі.

Ольга

Висот Ольга досягає завдяки своїй упертості та працьовитості – якщо її щось зацікавило, вона доведе справу до кінця і нізащо не покине її на середині шляху. Ці жінки мудрі не за роками навіть у дитячому віці, вони з розумінням ставляться до оточуючих, що робить їх добрими друзями та чуйними близькими.

Раніше ми публікували імена жінок, яким не щастить у коханні.