RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Українкам у Польщі готові платити до 4 тисяч доларів на відкриття бізнесу

Чимало українців через повномасштабну війну з російськими окупантами змушені були залишити рідні домівки: найбільше жителів нашої країни прийняла сусідня Польща, яка не лише виплачує соціальну допомогу, а й допомагає українкам розпочати свій бізнес у країні.

Про це розповідає сайт In-poland.

У Польщі стартував проект Rebuilding Ukrainian Busness-Entrepreneurial Women, у рамках якого 80 українок зможуть отримати по 4 тисячі доларів на відкриття своєї справи.

Програма допоможе українським біженкам розпочати власну справу у Польщі "з нуля". Учасниці пройдуть тренінг, а також кожній із них фахівці нададуть індивідуальні консультації щодо її плану розвитку.

Читайте також: Які податки треба сплачувати українцям у Польщі та інших країнах ЄС: усі подробиці

Навчання триватиме чотири дні і проходитиме у трьох польських містах, серед яких Варшава. Допомогу нададуть тим українкам, які мають перспективний бізнес-план та готові розпочати свою справу у Польщі до кінця поточного року. Їм також буде надано бухгалтерський супровід та інформаційну підтримку. Завантажити анкету для участі в програмі можна за посиланням.

Як повідомляв "Апостроф", американський сенатор Марко Рубіо попередив, що Росія може завдати удару по території Польщі - які об'єкти під загрозою.