RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

"Отрута" для кохання: психолог назвала чотири ознаки швидкого розриву стосунків

Існують чотири тривожних "дзвіночки", які в 90% випадків є передвісниками розриву стосунків. Навіть один із пунктів здатен згодом катастрофічно загострити проблему.

Про це розповіла американський психолог Кеті Ніклсон у своєму блозі в TikTok.

Зрозуміти, що час розривати відносини допоможе ваша уважність до того, як відбувається комунікація із партнером.

Критика

У відносинах присутня надмірна критика дій, почуттів чи слів партнера. У нього згодом може з'явитися сумніви щодо ваших почуттів. Критика сприймається як неприйняття, тому у майбутньому може неминуче погіршити відносити.

Читайте також: У старості стають тільки гіршими: три найнеприємніші знаки Зодіаку

Зневага

Справжня "отрута для стосунків" є зневага. Якщо зневажати другу половинку і говорити про це - так можна серйозно образити почуття. Ніхто не почуватиметься щасливим, якщо йому щоразу вказувати на неповноцінність.

Втеча від проблем

Третій "дзвіночок" - бажання відсторонитися від проблем у стосунках. Іноді це видається єдиним способом заспокоїти емоції, тоді як насправді "втеча" від розмови може образити співбесідника. Так, якщо партнер у сварці просто йде, то з'явиться відчуття, що нас не чують та зовсім не розуміють.

Впертість

Впертість взагалі зайва у примиренні і в романтичних стосунках, і в дружніх, і в будь-яких інших. Якщо чужих людей може не образити небажання їх вислухати, то близькі та рідні можуть добре відчути, що розмовляють зі "стіною", а їхня точка зору нічого не важить для партнера.

Раніше ми писали про дві помилки чоловіків, які можуть зруйнувати стосунки із жінкою.