RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Покровська батьківська субота 2022 року: головні молитви

На 8 жовтня 2022 року припадає Покровська батьківська субота - поминальний день та знакова подія у житті віруючих людей. Саму ж Покрову Пресвятої Богородиці святкуватимуть 14 жовтня.

"Апостроф" підготував сильні молитви в цей день для згадки про близьких.

***

"Господь, Пастир наш, прийми у Царство Своє рабів грішних (імена). Упoкiй дyші їх і прости їм гріхи вільні і невільні. Почуй молитву мою, недостойного раба Твого, щоб увійшли дyші близьких мені людей в Рай. Прости і мені помисли нечисті і гріхи, щоб зустрів я всіх близьких у житті вічному. Амінь".

***

Господи, творець наш і Пастир! До тебе вдаємося в тузі і смутку. Господи, упокой душу покійного раба Твого (ім'я) і дозволь увійти в Царство Твоє. Амінь.

***

Господи, Утішителю і Пасторе наш! З благанням до Тебе вдаюся і прошу: почуй біль моєї душі, і не лишай в пеклі вогненному покійного раба Твого (ім'я). Упокой душу його і прости йому всі гріхи, вільні і невільні, вкрий його своїм небесним покровом і дозволь перебувати в Царстві Твоєму навіки-віків. Амінь.

***

Пресвята Діво Маріє, Утішителька слабких і Заступниця! Молю Тебе, упроси сина Твого і Бога нашого, простягни руку Твою і вкрий душу покійного раба Божого (ім'я). О, Пречиста Діва Марія, почуй плач наш, не дозволь душі грішного раба Божого (ім'я) зникнути в безодні вогненній. Хай вибачить Господь вірному рабу своєму всі гріхи, діяння і нечисті помисли, і увійде душа покійного в Царство Небесне, перебуваючи там навіки-віків в любові і світлі. Амінь.

Раніше "Апостроф" публікував церковний календар на жовтень 2022 року для віруючих.