RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

"Укрзалізниця" попередила про затримку поїздів: як дізнатися про свій рейс

У понеділок, 10 жовтня, відбулася одна із наймасштабніших атак з боку Росії по Україні, під час якої країна-агресор застосувала більше 80 крилатих ракет, пошкодивши об'єкти інфраструктури.

Як інформує "Укрзалізниця", залізничний вокзал у Києві відкритий для пасажирів на вхід та вихід, посадка та висадка пасажирів — за графіком.

Станом на зараз із затримкою до 30 хвилин рухаються 14 поїздів, а 24 рейси рухаються із затримкою від 30 хвилин і більше.

Читайте також: Частина України залишилася без електрики та води: нові подробиці ракетного удару 10 жовтня

Час затримки вашого поїзда оперативно можна дивитись на сайті uz-vezemo.com, а також в розділі "онлайн-табло" в чат-ботах Укрзалізниці та в мобільному застосунку. В цьому розділі також додано онлайн-табло вокзалів Конотопу та Шостки. Окрім того, у партнерстві з World Central Kitchen УЗ годує пасажирів на Київському вокзалі: пасажири всіх рейсів, які прибудуть сьогодні після комендантської години, зможуть залишитись на ніч на вокзалі.

Проконсультуватися пасажири зможуть через контактний центр Укрзалізниці за номером 0800 503 111, у чат-ботах та офіційних сторінках в соцмережах, йдеться у повідомленні.

"Апостроф" писав про те, що російські окупанти нанесли кілька ракетних ударів по центру Києва, унаслідок чого є руйнування й жертви серед цивільного населення.

Як тривають роботи по ліквідації наслідків ракетного удару, повідомляв кореспондент "Апострофу" з місця подій.