RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Не поспішають вести кохану під вінець: названі імена ненадійних чоловіків

На думку езотериків кожне ім'я впливає на свого власника - так, деякі чоловіки відмінні сім'янини, тоді як інші не поспішають пов'язувати себе узами шлюбу.

Про вітряних чоловіків розповідає Clutch.

Генадій

Геннадії часто бувають невпевненими у своїх силах – після знайомства з дівчиною вони обдаровують її квітами, подарунками та увагою, після чого приходять до висновку, що не гідні її. Невпевненість у собі призводить до того, що він просто йде з відносин замість того, щоб продемонструвати свої найкращі якості. У розумінні чоловіків з цим ім'ям вони роблять благородний вчинок, віддаючи прекрасну панночку іншому, а самі залишаються біля розбитого корита.

Микита

Микити люблять красивих і розумних жінок, але вони не готові обмежувати себе в чомусь заради стосунків хоч із якоюсь із них. У постійних відносинах Микиті просто стає нудно. Але він зможе залишитися надовго лише поряд з тією жінкою, яка буде ще більш волелюбною, ніж він, яка постійно його дивуватиме.

Ян

Яни не створені для шлюбу – вони сприймають його як обмеження їхньої свободи. Чоловіки з цим ім'ям люблять свободу, зустрічатися з різними жінками та самостійно розпоряджатися своїм часом, не озираючись на ще когосьь.

Раніше ми писали, чоловіки з якими іменами стають багатіями.