RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Любовна магія: жіночі імена, володарки яких можуть завоювати чоловіків одним поглядом

Деякі жінки здатні зачарувати чоловіка в перші хвилини знайомства, не прикладаючи при цьому особливих зусиль – йдеться про носіїв імен Анастасія, Зоя, Світлана, Олеся.

Про це повідомляє "Апостроф".

Анастасія

Дівчата з цим ім'ям можуть непримітно одягатися і бути посередньої зовнішності, проте за них все одно будуть звертати увагу чоловіки. Вся справа в енергетиці та підсвідомості. Дівчата з цим ім'ям часто розумні, ефектні та з глибоким та цікавим внутрішнім світом.

Читайте також: Роблять жінку щасливою: хто найвірніший і найніжніший чоловік за знаком Зодіаку

Зоя

Це ім'я перекладається як "життєрадісна" та наділяє жінку невловимою, але сильною аурою впевненості. На Зою хлопчики звертають увагу з юних років: їх приваблює цілеспрямованість дівчинки, яка точно знає, чого хоче. Крім того, з нею є про що поговорити, вона не засуджує і не лізе з непроханими порадами. У той же час, якщо володарка імені вирішила бути з конкретним чоловіком, її мало що зупинить - майбутнього партнера Зоя зачарує одним тільки поглядом, через що той сам усуне всі перепони, що заважають бути з цією жінкою.

Світлана

Жінки з цим ім'ям мають особливу енергетику, що дозволяє їй привернути до себе будь-якого бажаного чоловіка. Вона чудово знає, що хоче чути чоловік і каже це йому. Найчастіше характер Світлани не найпростіший, проте це лише підстьобує чоловіків, змушуючи розгадувати дедалі більше її секретів.

Олеся

Жінка з цим красивим ім'ям також вміє майстерно зачаровувати чоловіків і закохувати в себе одним тільки поглядом. Кохання та сім'я для Олесі у пріоритеті, тому вона витратить багато років, щоб знайти для себе найкращого чоловіка.

Раніше ми публікували шість якостей ідеальної жінки очима чоловіків.