RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Для них – це не проблема: чоловіки з якими іменами готові підняти руку на жінку

Багато чоловіків можуть підняти руку на жінку в силу різних причин. Однак є серед них ті, хто це зробить з величезним задоволенням, або якщо дуже роздратувати їх.

Про це повідомляє "Апостроф".

Йдеться про п'ять імен - Макар, Леонід, Ян, Кирило та Вадим.

Читайте також: Шукають "пригод" на стороні: чоловіки з якими іменами частіше заводять коханок.

Макар

Випробування, які довелося пройти Макару у дитинстві, зробили його жорстоким. Ставши дорослими, деякі носії цього імені не навчилися вирішувати питання мирним шляхом. Вони можуть підняти руку і на друзів, і на коханих жінок.

Леонід

Чоловіки з цим ім'ям чудово вміють залагоджувати конфлікти та знаходити з різними людьми спільну мову у робочій сфері. Однак у побуті вони вибагливі і не терплять, коли їм перечать. З дружиною вони бувають досить жорстокими, якщо вип'ють.

Кирило

У цих чоловіків настільки потужна енергетика, що не всі можуть витримати поряд такого партнера. Іноді гучний скандал із дружиною може перерости у рукоприкладство.

Ян

Вони – вразливі чоловіки. Вони з дитинства можуть страждати перепадами настрою і невпевненістю в собі. Під час сварки легко можна спровокувати на рукоприкладство.

Вадим

Вадимам подобається почуватися сильними, владними, тому кохану жінку вони тримають в особливій строгості і іноді можуть підняти на неї руку за провини.

Раніше "Апостроф" розповідав, які імена носять головні руйнівниці шлюбів.