RU  UA

"Кінокомедія і початок кінця": Карась розповів, чим обернеться для РФ масова мобілізація

Оголошена президентом Росії Володимиром Путіним мобілізація в РФ, насправді є наслідком поразки його армії в Україні.

Таку думку в ефірі Апостроф TV висловив громадський діяч та активіст, військовослужбовець Збройних сил України Євген Карась.

"Мобілізація - це тільки наслідок поразки. А на цей момент їх поразка обрушила репутацію російської армії, яка була стрижнем, на якому тримався "російський дух". Ось обвал цієї армії та подальше її приниження цими "мобиками", "кадировцями", зеками – це просто кінокомедія та початок кінця", - зазначив він.

Він додав, що росіяни впевнені, що "наша армія може наваляти". А в Україні їхня армія навчилася багато чому: як можна тікати, кидати своїх, гинути. Таким чином, репутація російської армії падає дедалі нижче і це стане тригером для інших областей: політичного невдоволення, економічної ситуації тощо.

Читайте також: Путін втратив контроль, він пригнічений - політичний психолог

"І буде "палацовий" переворот. Путіна ж свої завалять, він правильно ховається в бункері. У цьому плані Володимир молодець. Не вилазь із бункера, ти нам ще потрібен живим. Більше в тебе нікого не буде. Нехай ховається у бункері, бо його свої хочуть вбити", - каже Карась.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Росіяни зараз каються за всі свої гріхи перед українцями - Євген Карась.