RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Розумом не блищать: три імені жінок, які часто роблять дурниці

Кожна жінка відрізняється якимись особливими якостями: хтось із них красивіший, хтось розумніший, хтось успішніший, хтось щасливіший. Однак не кожній дано розумові здібності з різних причин. Часто це не недолік, а просто невдалий збіг обставин.

"Апостроф" назвав три імені жінок і дівчат, які могли б бути розумнішими, ніж зараз.

Читайте також: Для них - це не проблема: чоловіки з якими іменами готові підняти руку на жінку.

Олександра

Це ім'я носять жінки та дівчата, які мають сильну енергетику. У них вистачає сил та можливостей, але не завжди вистачає мотивації. Вони роками готові відігравати роль дурних лише заради того, щоб не привертати до себе надмірну увагу. Ця хитрість допомагає їм ще більше полегшити собі життя та заручитися підтримкою оточуючих, які бажають допомогти.

Аліса

Про власниці цього дзвінкого імені найчастіше виростають справжніми красунями. Приваблива зовнішність – це їхня візитна картка. Вони постійні клієнтки салонів краси та косметологічних кабінетів. Будь-яку не ідеальність свого тіла вони прагнуть виправити і довести до досконалості, але якщо почати "копати" глибше, то виявиться, що як особистість вони з себе нічого не уявляють і блиснути ерудицією не можуть просто тому, що її немає.

Дар'я

Жіноче ім'я Дар'я має світлу і позитивну енергетику. Його носійка - це неймовірно жіночна, приваблива, добра та дбайлива дівчина. З дитинства вона мріє зустріти кохання, зіграти весілля, але згодом такі мрії стають головною метою в житті, яке вона поспішає реалізувати якнайшвидше. Ще в школі Даша може замало часу приділяти навчанню, а батькам дівчинки доведеться докласти чимало зусиль для того, щоб хоч трохи напоумити дочку.

Раніше "Апостроф" розповідав, які імена носять головні руйнівниці шлюбів.