RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Главу "Мотор Січ" можуть обміняти на українських військовополонених: що заявили у Зеленського

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що президента "Мотор Січ" В'ячеслава Богуслаєва, якого затримали за підозрою у здійсненні державної зради, можуть обміняти на українських військовополонених.

Про це він сказав в ефірі "Настоящего времени".

"Ми, якщо потрібно, все зробимо для того, щоб забрати реальних громадян України, не ось цих фіктивних ряджених, скажімо так, червоних директорів, а реальних громадян. Робитимемо все, що завгодно. І ці суб'єкти можуть потрапити теж в обмінний список" , - Заявив Подоляк.

Як приклад, він нагадав, коли в обмін на Віктора Медведчука Україні вдалося повернути 215 українських полонених.

Читайте також: Затримання президента "Мотор Січі" Богуслаєва: фото та нові подробиці від СБУ

"За Медведчуком, ви бачите, використали суб'єкт: віддали, отримали всі дані, всі свідчення, віддали - займайтеся там своїм Медведчуком. Забрали своїх класних хлопців. Я сподіваюся, що ми будемо використовувати будь-яку можливість, будь-яких людей, особливо громадян Росії, для того щоб забрати своїх пацанів", - резюмував Подоляк.

Як повідомляв "Апостроф", СБУ знайшла докази співпраці В'ячеслава Богуслаєва з РФ - знайдено аудіозаписи, що свідчать про його постачання різних запчастин до ворожих вертольотів навіть після початку повномасштабного вторгнення Росії.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: