RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

Всі новини

Під завалами залишається ще сотня росіян: Генштаб опублікував подробиці удару по базі "кадировців"

У Збройних Силах України підтвердили вогневе ураження противника в населеному пункті Каїри Херсонської області, звідки російські окупанти поступово втікають.

Про це у своєму вечірньому зведенні інформує Генеральний штаб ЗСУ.

Повідомляється, що у результаті точкових ударів артилерії Сил оборони було знищено до 30 окупантів, під завалами залишилось понад сто військовослужбовців ворога.

Читайте також: Виходу немає: ЗСУ втоплять росіян у Дніпрі біля Херсона

Разом з тим в населеному пункті Горностаївка, після детонації складу боєприпасів, спостерігався рух великої кількості машин швидкої допомоги. Втрати ретельно приховуються ворогом, зазначають у Генштабі.

Авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала 15 ударів. Підтверджено ураження 12 районів зосередження озброєння та військової техніки, 2 опорних пунктів, а також позиції зенітного ракетного комплексу противника. Підрозділи протиповітряної оборони збили БпЛА.

Воїни ракетних військ і артилерії уразили пункт управління, 8 районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, склад боєприпасів та інші важливі військові об’єкти окупантів, йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв про те, що українські воїни завдали удару по базі кадировців у Херсонській області.