RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

На Херсонщині знищили базу кадировців – багато вбитих: фото та відео

У понеділок, 24 жовтня, українські воїни завдали удару по базі кадировців у Херсонській області. Відомо про щонайменше 40 загиблих та 60 поранених серед окупантів.

Про це повідомляється в Telegram-каналі "Оперативний ЗСУ".

"Сьогодні ЗСУ завдала ударів по базуванню тіктокерів у Херсонській області, де базувалися кадировці. Багато 200-х та 300-х", - йдеться у підписі до фото та відео.


Автори Telegram-каналу "Х**вий Херсон" уточнили, що в результаті удару ЗСУ загинуло як мінімум 40 кадировців, ще 60 отримали поранення.


Читайте також: Кадировці хочуть помститися російським десантникам за звірства в Чечні: розгорнули загороджувальні загони

"Масова демілітаризація сталася якраз після приїзду орангутанів на окуповані території. Своїми відео вони успішно зливали місцевість, де розташовувалася їхня база. Куди й надіслали "подарунок", - розповіли подробиці на каналі.


Як повідомляв "Апостроф", раніше ЗСУ ліквідували кадировця Аслудді Мурадова, який відомий своєю жорстокістю. Він займався тортурами та вбивствами всіх, хто був невгодний голові Чечні Рамзану Кадирову та президенту Росії Володимиру Путіну.