RU  UA

Для Росії немає "втрат" та "невдач": експерт спрогнозував ймовірність нового наступу на Київ

Для Росії немає понять невдачі та кількості втрат, тому їх новий похід на Київ цілком логічний.

Про це в ефірі Апостроф TV заявив військовий експерт Олег Жданов.

Читайте також: Небезпека нікуди не поділася: чи варто чекати на вторгнення з Білорусі

Він упевнений у тому, що росіяни не зможуть дійти до столиці, але розтягнення фронту, щоб відволікти частини, що знаходяться на півночі, і не дати перекинути їх на південь або схід.

"Вірогідні афганські найманці – це не командос, а спецназ. Їхній досвід – досвід партизанської війни, який у цих умовах не годиться. Різні джерела повідомляють, що ці найманці так само до України не доїдуть, як не доїхали 15 тисяч сирійських найманців, про які Говорили навесні. Кажуть, що їм обіцяють 1000 доларів на місяць, але для них це дуже дешево, за такі гроші вони не воюватимуть", - розповів експерт.

Жданов зазначив, що все, що говорить російський президент Володимир Путін, на 95% призначено для внутрішньої аудиторії. А назовні він надіслав меседж, який кидає виклик колективному Заходу.

Експерт також переконаний, що диктатор побоюється фізичної розправи, у тому числі з боку своїх. Про це свідчить навчання у Москві, яке проводить його служба охорони. Путін так показує, що він захищатиметься.

"Тим часом є інформація, що в Москві вже вголос висловлюють невдоволення і говорять про необхідність домовлятися із Заходом. Однак еліти стримують те, що вони бояться наслідків ліквідації Путіна" , - розповів Жданов.

Нагадаємо, раніше військовий експерт пояснив, що буде після вторгнення з Білорусі.