RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

Всі новини

Оберігають від бід: шість найщасливіших імен для хлопчиків та дівчаток

Названо найщасливіші чоловічі та жіночі імена, які стають талісманами своїх власників. Назвіть так своїх дітей, і успіх буде з ними протягом усього життя.

Читайте також: Любовна магія: жіночі імена, володарки яких можуть завоювати чоловіків одним поглядом

Щасливі жіночі імена

Катерина

Це ім'я не лише приносять щастя, а й дає своїм володаркам такий характер, що їм просто не може не щастити у життєвих справах. Це амбітні і впевнені в собі жінки.

Ольга

Це дуже гарне та щасливе ім'я, яке наділяє жінок неймовірною інтуїцією та здатністю до аналітики. Тому вони зазвичай приймають лише правильні і точні рішення.

Ірина

Ці жінки мають потужну енергетику. Ім'я допомагає своїм володаркам у всьому досягати успіху. Вони успішні в кар'єрі і в справах амурних. Їм часто щастить, бо вони рідко живуть бідно.

Щасливі чоловічі імена

Олександр

Наймогутніше ім'я, що наділяє людину стійкістю, впевненістю та непохитністю. Вони можуть бути дуже успішним у кар'єрі, їх люблять жінки. Вони мають багато заздрісників, але вони на це не звертають уваги.

Олексій

Олексії - щасливчики, їхнє ім'я - справжній талісман. Олексії мають м'який характер, але, коли потрібно, можуть виявити твердість. Вони чудові надійні захисники, на яких завжди і у всьому можна покластися. Вони досягають успіху в сім'ї та в кар'єрі.

Михайло

Ім'я Михайло належить могутньому Архангелу. Воно приносить неймовірну удачу своїм власникам, наділяє їх силою, лідерськими якостями та дарує їм щастя.

Раніше ми писали про те, що були названі імена найпостійніших чоловіків, які не поспішають вести кохану під вінець .