RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Уважно дивіться на всі боки: два знаки Зодіаку, які закохаються цього тижня

Астрологи розповіли, кому пощастить у коханні до кінця поточного тижня. Доля буде прихильна для двох знаків Зодіаку - Дів та Козерогів.

Про це повідомляє видання Unian.

Читайте також: Відносини з ними - справжнє пекло: три найжахливіші дружини за знаком Зодіаку

Примітно, що представники цих знаків не просто зможуть завести інтрижку, а зустріти ідеального партнера, про якого мріяли все життя, здатним на міцні та глибокі стосунки.

Діва

Зірки будуть дуже прихильні до Дів, які важко переживають самотність, які дійшли до краю розпачу, втомившись переживати радість і горе наодинці. Астрологи запевняють, що десь поруч є та людина, здатна стати не тільки другом, а й вірним партнером по життю. Ця людина відкриє у вас усі найкращі якості - ви станете більш сміливіші, добріші та щасливіші. Нарешті зможете згадати, що таке романтика, ніжність та турбота.

Козеріг

Народженим під цим знаком пощастить наткнутися на свою другу половинку абсолютно випадково. Тому Козероги мають бути пильними скрізь, де доведеться перебувати, щоб не пропустити саме "ту людину". Примітно, що Амур може настигнути будь-де: у громадському транспорті, магазині чи на вулиці біля свого під'їзду. Зірки стверджують, що зустріч абсолютно змінить життя. Головне - не боятися зробити перший крок назустріч коханню. Бажано цього тижня не сидіти вдома, а вирушити на пошуки свого щастя.

Раніше "Апостроф" розповідав про те, що астрологи назвали трьох щасливчиків листопада.