RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Як визначити токсичну людину: озвучено три ознаки

Психологи назвали три ознаки токсичної людини, яка може не демонструвати свою неприязнь вам. Йдеться про неочевидні деталі токсичної поведінки. Відкриту агресію видно одразу: хамство, неповага, маніпуляція та істерика. А от з прихованою дещо складніше.

"Апостроф" публікує три деталі токсичності.

Читайте також: Справжні котики: п'ять імен, які носять найдбайливіші чоловіки

Діяти, не питаючи чужої думки

Звичайно, багато людей бувають щиро доброзичливими. Однак токсичність можна визначити за тим - що приносять у підсумку дії людини по відношенню до вас. Якщо вона ігнорує ваші бажання та особисті рамки, і знає як вам буде "краще", то можна говорити про токсичність. У підсумку - така "допомога" лише псує вам життя.

Шантаж розривом відносин

Буває так, що в пари є непереборні обставини, які не дозволяють далі бути разом. Це можуть бути зради, розбіжність поглядів і т. ін. У такому випадку один з партнерів має право закінчити відносини. Однак, токсична людина буде погрожувати розірвати відносини без вагомих на те причин. Чудовий спосіб маніпуляції для досягнення бажаного. Експерти радять оцінити ваші "промахи", якщо вони несерйозні, а друга половинка хоче від вас піти - це чистого роду маніпуляція.

Самотність

Таким чином, фахівці радять бути обачними. Часто люди не хочуть продовжувати стосунки з токсичними людьми і вважають за краще триматися від них подалі. Якщо ви опинилися самотні, то це гарний привід для самоаналізу. Але, якщо не хочете провести все життя - варто почати змінюватися на краще.

Раніше "Апостроф" публікував список із п'ять знаків Зодіаку, з якими дуже важко ужитися, на думку астрологів.