RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Емоції мають піти на другий план: гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку

Перший тиждень після затемнення має принести більше позитивних подій, ніж тривожних і сумних, як це було в минулий період. Перші п'ять днів сприятливі на вирішення важливих питань, виїзду до іншої країни, підтримки особистих відносин.

Про це повідомляє ТСН.

Читайте також: Їм пощастить цього місяця: названі головні щасливчики серед знаків Зодіаку

ОВЕН

Овни можуть мимоволі стати свідком бесіди, в якій говоритиметься про них у найнесприятливішому ключі. Не треба засмучуватися з цього приводу, тому що чутки та плітки швидко зникнуть самі. А ось сни виявляться пророчими – потрібно обов'язково їх запам'ятати – там може бути важлива підказка.

ТЕЛЕЦЬ

Настав час зачинити двері в минуле, позбутися страхів і вийти на встановлені рамки. Можливо, ви посваритеся або посперечаєтеся з кимось, хто вищий за вас за становищем або старшим за віком. Нестриманість може дуже дорого обійтися, а ті, хто вміє контролювати свої емоції та дії, вже наприкінці цього періоду отримають додатковий бонус – увага від дуже впливової особи.

БЛИЗНЮКИ

Астрологи рекомендують опрацьовувати навички комунікації, оскільки цього тижня ви маєте багато зустрічей, деякі з них можуть перетворитися на довгострокову ділову співпрацю. Прекрасний час для того, щоб отримати нові знання, а також - повторення всього того, що ви коли-небудь знали, але вже забули. Отримана в цей тиждень інформація вже дуже скоро допоможе вам отримати хороші матеріальні результати.

РАК

Критичний період для сфери відносин, тому що в цей період у вас можуть виникнути суперечності з романтичним партнером. Не найкращий тиждень для того, щоб щось планувати. Будьте обережні та уважні на дорозі, не втручайтеся сварки та конфлікти, оскільки це призведе до дратівливості та втоми, але ніяк не до істини та вигоди.

ЛЕВ

Ініціатива, звичайно ж, карана, але тільки не в цей період. Якщо виявите її, отримайте нагороду за нагороди. Зараз Леви створюють для себе новий духовний та матеріальний фундамент, але треба виявити обережність. Ви можете образити впливову особистість, що це може призвести до неприємних наслідків. Потрібно берегти свої ресурси та не витрачати силу на хаотичні дії та емоції.

ДІВА

Потрібно поринути в роботу, закрити довгострокові проекти, проаналізувати набутий досвід і підбити підсумки заключного етапу у вашому житті. Попередні методи заробітку та прояв себе у соціумі втратять актуальність. Але не забувайте, що, окрім справ та роботи, є ще й рідні люди. Порадуйте сім'ю смачною їжею або подивіться фільм.

ТЕРЕЗИ

Ваше бажання отримати все і відразу і негайно можна зрозуміти, ось тільки, прийміть той факт, що це неможливо. Необхідно трохи потерпіти та почекати – усьому свій час. Протягом тижня багато негативних сценаріїв вашого життя завершуються. Деякі відносини втратять свою значущість, але на їхнє місце прийдуть нові та перспективні зв'язки. Попереду у вас – період соціальної активності, змін у професійній сфері та кар'єрі.

СКОРПІОН

Важливий період, але Скорпіони перебувають у стані ментальної напруги. Потрібно проаналізувати багато інформації, підходити критично та раціонально до всіх питань. Ви схожі на птаха у клітці – здається, що вистачає місця крила розправити, і навіть полетіти, але простору немає. Вам стало дуже тісно в рамках, тому саме час розширити горизонти і встановити нові межі.

СТРІЛЕЦЬ

Якщо ви будували на цей період грандіозні плани, зупиніться, оскільки спроби прискорити події призведуть до нових перешкод. Але загалом цей час має бути стабільним, рівним та дуже вдалим. Швидких зльотів астрологи не гарантують, але це не так погано, як вам може здатися на перший погляд. Важливо те, що падіння також у цей час не передбачається. Цей час підходить для повільної роботи з документацією, навчання, проходження курсів, підвищення кваліфікації.

КОЗОРІГ

Зірки гарантують: у професійній сфері у вас все буде добре, інтерес до себе як фахівця зростає з кожною хвилиною. Саме час активно шукати роботу чи співпрацю. Можлива освіта нових груп та колективів, де ви станете лідером та натхненням. Все, що задумане вами на цю пору року, поступово стає реальністю, всі дії та починання дуже успішні. Ось тільки потрібно бути вкрай обережними в контактах, тому що під виглядом доброзичливця в оточенні може бути конкурент, який дещо зіпсує ваші плани.

ВОДОЛІЙ

Досить спокійний тиждень. Ви потрібні своїм дітям, друзям, однодумцям, тому не вистачає часу на себе та власні справи та на заслужений та такий необхідний відпочинок. Потрібно не допустити вигоряння, зберегти себе в ресурсному стані, тому що в ці дні будуть цікаві пропозиції, які можуть стати трампліном у житті.

РИБИ

Настав час приймати важливі рішення. Важливим стало , пов'язане з місцем проживання, сім'єю та дітьми. Можливі зміни у ваших майнових справах, у питаннях, пов'язаних із спадщиною. Гарний час для пошуку потрібної інформації, отримання юридичної консультації, відвідування офіційних інстанцій. У житті ваших родичів та близьких людей відбуваються зміни, тому може знадобитися взяти участь у їхньому житті, допомогти їм грошима.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, для кого в листопаді почнеться "біла смуга", на цих людей чекає цілий місяць щастя.