RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Їм пощастить цього місяця: названо головних щасливчиків серед знаків Зодіаку

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, яким неймовірно везтиме в жовтні. Такими щасливчиками весь цей місяць будуть Лев, Діва, Стрілець та Риби.

Про це повідомляє SantePlus.

Лев

У Левів буде багато легкого та цікавого спілкування у жовтні, про що свідчить Венера у знаку Терезів. Їм належить показати себе з найкращого боку на роботі, що приверне увагу впливових людей. Може розпочатися робота над довгоочікуваним проєктом. Також може бути підвищення чи премія.

Діва

У Дів буде багато радісних подій у жовтні: підписання нового контракту, довгоочікувана вагітність чи початок будівництва нового будинку, а також зустріч своєї другої половинки, ідеального партнера. На роботі очікуються нові виклики, астрологи прогнозують певні ризики, які виправдаються. Наприкінці місяця може бути підвищення.

Читайте також: "Чорна смуга" закінчиться: п'ять знаків Зодіаку позбудуться у жовтні всіх проблем

Стрілець

Венера у Терезах додасть більше любові та романтики у життя Стрільців у жовтні. Також зможе успішно реалізуватися власний проєкт або заплановані плани вдало здійсняться. Наприкінці жовтня будуть великі грошові винагороди.

Риби

Рибам везтиме у фінансовому плані, вони зможуть знайти грошову роботу у творчій сфері. В останній тиждень місяця Сонце буде у знаку Скорпіон, що дає гарантії на додаткові переваги у роботі та ідеальний грошовий баланс. Також жовтень буде сповнений натхнення через Венеру у Терезах, можуть бути романтичні побачення.

Нагадаємо, астрологи прогнозують, що наступні три місяці два знаки Зодіаку купатимуться в грошах.