RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Ожеледиця, місцями туман та опади: прогноз погоди в Україні на 20 листопада

У неділю, 20 листопада, у першій половині дня через циклон на Поділлі та Буковині вночі пройде невеликий сніг, мокрий сніг, а переважно у західних областях опадів не очікується.

Такий прогноз для ресурсу meteoprog підготував кандидат географічних наук, синоптик Ігор Кібальчич.

У західних областях України на дорогах завтра ожеледиця. Вітер східний/південно-східний, 5-10 м/с.

Читайте також: Здивує своєю різноманітністю: прогноз погоди в Україні на 19-21 листопада

Температура повітря вночі -7...-2°С, на Закарпатті та Буковині 0...+3°С. Вдень повітря прогріється до -2...+3°С, на Закарпатті +4...+9°С.

У північній частині країни без опадів, на дорогах ожеледиця. Вночі та вранці місцями туман. Вітер змінний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -10...-5°С, вдень -5...0°С.

У центральних областях очікується мокрий сніг із переходом у дощ, місцями туман. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...+3°С, вдень +1...+6°С.

На півдні України подекуди очікуються сильні дощі, можливі тумани. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +3...+8°С, вдень +6...+11°С, у Криму та на півдні Херсонської області +13...+18°С.

У східній частині вночі без істотних опадів, вранці та вдень пройде помірний дощ. Також місцями туман. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2…+3°С, вдень вона коливатиметься від 0 до +5°С.

Нагадаємо, як писав "Апостроф", раніше синоптики розповіли, чи будуть в Україні взимку сильні морози та кучугури.