RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Приречені на нещасне життя: названо імена чоловіків

Є такі чоловічі імена, володарі яких стикаються з труднощами, підпадають під вплив шкідливих звичок, самі себе прирікають на нещасливе життя. У списку: Анатолій, Вадим, Роман та Ярослав.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Відрізняються тиранією та жорстокістю: топ – 5 негативних чоловічих імен

Анатолій

Анатолії можуть потрапляти під вплив оточення. Якщо поруч з ними будуть люди схильні до випивки, то це може обернутися великою проблемою для них, варто утриматися від спиртних напоїв. Ще від природи такі чоловіки замкнені та малокомунікабельні. Відтак - потрібно більше спілкуватися з цілеспрямованими людьми, які прагнуть змінити світ на краще. Тоді і світогляд Анатолія зміниться. Ще багато залежить від сім'ї - бажано шукати таких людей, які від щирого серця вміють підтримувати та допомагати. Тільки за таких умов життя може скластися вдало.

Роман

Головна проблема усіх Романів - постійний пошук ідеалу. Вони мріють про ідеальну роботу, високу посаду. У результаті - через постійний перебір варіантів такі чоловіки можуть втратити все. Потрібно подивитися правді очі - неможливо одразу отримати підвищення, необхідно просто любити свою роботу і докладати багато зусиль, часом колосальних, щоб досягнути бажаного результату. Те ж саме стосується і особистого життя. Романи теж будуть перебирати жінок, тоді як ідеалу не існує. У відносинах треба теж трудитися. Чим раніше це Роман збагне, тим швидше налагодиться його життя.

Вадим

Такі чоловіки схильні до різних залежностей, особливо це стосується азартних ігор. Останні можуть негативно вплинути на подальше життя. Вадим може піти на необдумані кроки під впливом оточення. Тому потрібно вчитися слухати себе та розвивати свідомість. Відтак - варто оточити себе цілеспрямованими, трудолюбивими людьми. Тільки так можна змінити долю на краще.

Ярослав

Ярослав має власний світогляд, який докорінно відрізняється від навколишніх поглядів. Він упертий, стоїть на своєму, справжній борець за справедливість. Проте в такій боротьбі це не надто позитивно впливає на його життя, бо ніби сам шукає проблеми, які треба вирішити, за власною волею потрапляє в складні ситуації. Життя можна змінити, якщо дослухатиметься до оточення. Для того, щоб глянути на події та ситуації під іншим кутом, і картина стала більш об'єктивною.

Раніше "Апостроф" назвав сім найщасливіших імен для хлопчиків та дівчаток.