RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Заморозки та потепління до +20: яка погода буде в Україні цього тижня

В останній декаді листопада українців необхідно готуватися до погодних гойдалок - від заморозків до потепління до +20 градусів.

Прогноз погоди на тиждень в Україні публікує тематичне видання Meteoprog.

21 листопада

У західній частині України опадів не очікується, а у північних регіонах - дощі з мокрим снігом. Температура повітря на півночі та заході протягом доби становитиме від -3 до +2, на решті території можливе поступове підвищення до +4…+9. Суттєво погода відрізнятиметься на півдні, у Приазов'ї та на сході - +10…+15, а вдень повітря прогріється від +15 до +20.

Читайте також: Україну накриє новий циклон: коли чекати на чергові снігопади та дощі

22 листопада

Синоптики прогнозують суттєве зниження температури. У східній частині та у Приазов'ї пройдуть дощі, а середня денна температура становитиме від -2 до +7.

23 листопада

Через підвищений тиск опадів не очікується. Температура повітря вночі складе від -6 до -1, а вдень становитиме у середньому від - 2 до +7.

24 листопада

Антициклон продовжить впливати на погоду, тому опадів не буде. Температура повітря вночі від -3 до +2, а вдень потеплішає +5. На крайньому півдні, в Криму та на Закарпатті повітря прогріється від +6 до +11.

25 листопада

У центральних, південних та західних областях очікуються дощі з мокрим снігом. Стовпчики термометрів вночі будуть показувати від -2 до +3 у північних та західних областях, а в інших регіонах - +4…+9 . Вдень повітря прогріється до +5 до +10.

26-27 листопада

У південних, центральних та північних областях очікується дощ. В інших регіонах України опади не прогнозуються. Температура повітря вночі становитиме близько нуля, а вдень - від +4 до +9.

Раніше ми розповідали, що українців попередили про ожеледь та мокрий сніг із дощами.