RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Хвилюються буквально з будь-якого приводу: імена нервових жінок

Деякі люди вміють справлятися зі стресом і берегти свої нервові клітини, тоді як інші постійно хвилюються за всіх і за все.

Астрологи назвали "Апострофу" три жіночі імені, власниці яких надзвичайно нервові.

Людмила

Людмила людям мила, і саме через бажання сподобатися всім жінки з цим іменем перебувають у стресовому стані.

Читайте також: Будете зраджені своїми дітьми: жінок з якими іменами ніколи не полюблять їхні чада

Вони намагаються бути найкращими в усьому, але це призводить лише до зайвих хвилювань, а не якогось позитивного результата. Астрологи рекомендують зосередитися на покращенні якості свого життя, не створюючи лише видимість такої "ідеальності".

Оксана

В Оксани мільйон планів і купа справ, які вона хоче реалізувати вже тут і зараз. Така жінка постійно женеться за успіхом чи за визнанням, однак шалений ритм життя змушує її стресувати й нервувати. З часом вона може відчути "вигорання", унаслідок чого моральний стан постраждає ще більше. Астрологи радять Оксанам берегти своє здоров‘я й правильно розставляти пріоритети.

Тетяна

Тетяни - це ті жінки, які сто разів перепитують у своїх рідних і друзів, чи поїли вони, як себе почувають, чи не потрібна допомога тощо. Вони настільки дбають про тих, кого люблять, що часом забувають про себе й не справляються зі стресом, який тільки накопичується. У такому випадку порада астрологів звучить так: Тетяни мусять турбуватися насамперед про себе, щоб зайвий раз не розхитувати нервову систему.

Раніше "Апостроф" назвав імена жінок, які заради дітей готові на все.