RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Заради дітей готові на все: чотири імені, які носять найкращі мами

Деякі люди не люблять дітей і вважають їхню появу справжнім покаранням, тоді як інші мами всю душу вкладають у своїх чад і роблять все можливе для їх розвитку та щастя.

Носії яких імен стають найкращими мамами розповідає "Апостроф".

Ірина

У носительок цього імені сильно розвинена інтуїція – часто вони знають, чого вимагає її дитина ще до того, як вона зможе це пояснити. Ірини вони чуйні та емпатичні, вони будуть віддавати всю себе, аби дитина розвивалася, відчувала себе коханою і ні в чому не обділеною.

Будете зраджені своїми дітьми: жінок з якими іменами ніколи не полюблять їхні чада

Валерія

Ці жінки яскраві, активні і мають відмінне почуття гумору. Саме завдяки цим якостям, Валерії вміють створювати комфортні умови для дитини, огортати їх увагою та ласкою. Діти носіїв цього імені відкриті до всього нового, вони не бояться ставити запитання чи просити пораду.

Ганна

Жінки з цим ім'ям дуже жертовні - вони готові віддати себе всю і без залишку своїй дитині. Особливо це помітно, якщо люди потрапляють у тяжкі життєві обставини. Ганна готова ходити в старому одязі і в усьому себе обмежувати, але дороге чадо при цьому буде чудово виглядати і їсти найкращу їжу.

Катерина

Катерини мають вольовий і сильний характер, але як тільки вони бачать свою новонароджену дитину, то стають м'якими і ніжними. Втім, це не скасовує амбіцій носійниці цього імені – дитина Катерини відвідуватиме безліч гуртків та секцій, а вона, як мати, пишатиметься і хвалитися будь-яким досягненням чада, навіть найнезначнішими.

Раніше ми писали, представники яких знаків Зодіаку найгірші батьки.