RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Будете зраджені своїми дітьми: жінок з якими іменами ніколи не полюблять їхні чада

Деякі жінки вміють ладнати з дітьми в якому б віці ті не були, в інших поступово відносини починають псуватися і матері ризикують бути відданими власним чадом.

Про це повідомляє "Life".

Альбіна

Характер у жінки з цим ім'ям далеко не м'який - найчастіше вона поглинута власними справами та досягненням кар'єрних висот. У зв'язку з цим, з часом Альбіна починає все менше часу проводити з дитиною або зовсім виключає її зі свого життя. Дитина, що подорослішала, буде такою ж байдужою до носійниці імені.

Читайте також: Родина – понад усе: ТОП-3 найсімейніших знаки Зодіаку

Василина

Носійка цього рідкісного, гарного імені наділена зазвичай такими рисами, як підвищена вимогливість та строгість. З дитини Василина захоче виховати "еталон" та "зразок для наслідування". Не можна сказати, що її методи жорстокі, проте вимогливість обов'язково позначиться на взаєминах.

Ангеліна

Жінка з цим ім'ям також ризикує залишитися самотньою у майбутньому. У її житті можуть скластися обставини, коли буде розкол сім'ї, і діти стануть не на її бік. Їхній вибір здивує Ангеліну і виявиться для неї неприйнятним, що створить прірву між нею та дітьми.

Неллі

Жінки з цим ім'ям часто потурають капризам дитини, що в майбутньому може зіграти з ними злий жарт. Щира любов жінки до чада і бажання зробити його найщасливішим може обернутися проти неї і Неллі замкнеться в собі і втратить віру у всіх людей, переживаючи горе, що залишилося в ній, до кінця життя.

Раніше ми писали, чоловіки, з якими знаками Зодіаку є ідеальними батьками.