RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Як працюватимуть кафе та ресторани у Новий рік: деталі

Заклади України готуються відзначати перший Новий рік в умовах повномасштабної війни, блекаутів та комендантської години. Українців уже попередили про зростання середнього чека.

Про це розповідають Vesti.ua.

Читайте також: Освітлення від генераторів та незвичайний сюрприз: якою буде новорічна ялинка у Києві, фото

Цього року в Україні не буде традиційних святкових заходів, тож не варто шукати афіші у мережі. Деякі ресторани та кафе запропонують зустріти 2023 рік вечерею до 22:00, інші, які можуть запропонувати відвідувачам ночівлю, можуть дозволити собі повноцінне свято до ранку. Зокрема, комплекси розробляють пакет, до якого входить святкова вечірка, нічліг та сніданок.

Інші заклади також вигадали, як вийти з цієї ситуації. Вони зачинять свої двері о 23:00, тому гостям потрібно буде залишитися в клубі до 5-ї ранку, щоб не порушувати комендантську годину.

Разом з тим, у багатьох українських закладах все ж таки сподіваються на те, що влада вирішить скоротити комендантську годину в новорічну ніч.

Крім того, відвідувачів готують до того, що цьогорічний середній чек зросте приблизно на десять відсотків, оскільки закладам доводиться нести додаткові витрати. Наприклад, – генератори.

Загалом більшість закладів країни цього року відмовляється від пишного свята, враховуючи повномасштабну війну в країні. Обійдеться без великих концертів і, звичайно ж, - феєрверків.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, як працюватимуть таксисти у Києві на Новий рік.