RU  UA  EN

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

Всі новини

Сильні молитви святому Андрію про заміжжя та здоров'я, яку треба читати 13 грудня

13 грудня Церква традиційно вшановує пам'ять одного з апостолів Ісуса Христа – Андрія Первозванного.

"Апостроф" розповідає про те, як правильно молиться у цей важливий день.

Читайте також: Як приготувати каліту на свято Андрія: традиційний рецепт

Цього дня прийнято молитися про заміжжя та здоров'я, і ці слова мають надзвичайну силу. Головне - вірити і вкладати в них всю свою душу.

Сильна молитва на Андрія

Первозданий Апостолі Господа і Спас нашого, верховний Будівельник Церкви Христової – всевальний Андрію!

Поклик Христа слідувати за Ним Ти сприйняв з запалом і залишив свої сіті – все майно своє – і за Христом пішов навіки. Прославляємо та величаємо Апостольську працю Твою; зворушливо згадуємо Благословенну Твою парафію до нас і чесні страждання, які за Христа зазнав; в розчуленні цілуємо Ікону твою; шануємо святу пам'ять Твою і непохитно віримо, що Господь Бог живий, жива також і твоя душа.

З Ним, Господом, Ти перебуваєш на Небесах і не перестаєш любити нас любов'ю, яку полюбив раніше, коли Святим Духом передбачив наше звернення до Христа Спасителя. Люблячи й тепер, підносиш свої молитви до Господа про потреби всіх нас, негідних твоїх нащадків.

Святий Апостолі Андрію! Так ми віримо і постійно сповідуємо, і з цією вірою благаємо Господа Бога Спасителя Нашого Ісуса Христа, щоб твоїми молитвами він обдарував нас усім необхідним для спасіння та життя вічного.

Благай же, Андрію, Господа, щоб і кожен із нас нині шукав не земних вигод, але дбав про ближніх своїх і направив до Небесного, вічного.

Святий Апостолі Андрію! Маючи тебе за свого Опікуна і Молитовника, втішаємо себе надією, що твої молитви завжди допомагатимуть нам перед Господом, Спасителем нашим Ісусом Христом, Якому належить слава, честь і поклоніння з Отцем і Святим Духом навіки вічні.

Молитва заміжжя

О, Всевишній Святий Апостол Андрій, Первозванний я знаю, що щастя велике сімейне моє залежить від того, щоб я полюбила Господа всією душею і всім серцем своїм, а також в тому, щоб завжди і всюди виконувала у всьому волю Всевишнього. Так керуй же Господи моїми справами і вчинками, а я з радістю підкорюся. Я хочу догоджати тільки Тобі, так як Ти єдиний Творець всього земного. Дай сили мені не проявити гордість і самолюбство, нехай розум присутній завжди в моїх вчинках, а скромність і цнотливість стануть моїми прикрасами. Неробство, яка породжує пороки, нехай буде мені противна. Покажи мені, Господи на праведний шлях, даруй мені полювання працьовитості і благослови мене на працю на благо. Наказує закон Божий всім людям на землі жити в чесному подружжі. Так прошу тебе Господи, приведи до мене мого судженого. Чи не для жадання мого, а для виконання свого життєвого призначення. Ти Всевишній сам вказуєш, що негоже людям життя земну проводити на самоті. Дружина дана людині в помічниці, благословив ти сім'ю, щоб народ міг рости і множитися та землю населяти. Святий Андрій Первозванний, почуй мою молитву смиренну принесене з глибини дівочого серця. Дай мені для життя щасливою дружина чесного і побожного. Допоможи створити з ним сім'ю щасливу і міцну. Щоб ми з ним у злагоді і любові з жили і Бога Милосердного і Тебе вихваляли. Амінь

Молитва про зцілення

Слова молитовного звернення на зцілення іншу людину звучать наступним чином:

"Святий Андрій Первозванний, прошу тебе зціли душу мою рідну, людину мені близького, який страждає від страшної хвороби. Він хворіє жахливо, чи не спить від болю ночами, від сліз стало боляче його, чи не спить очам. Господь покарав його за вчинені гріхи, щоб помучитися він сильно, щоб зізналася його душа в тому, що гріховність - велика життєва помилка. Молю, зціли і інших дорогих і рідних мені людей, вимолити у Бога прощення за їхні гріхи, вчинені через незнання. Амінь."

"Апостроф" повідомляв, коли цього року можна святкувати Різдво і що про це говорять священики.