RU  UA

Яка кількість загиблих росіян вплине на хід війни: військовий назвав цифру

Російський генерал Сергій Суровікін веде війну за принципом – "русские бабы еще нарожают". Щоб російський народ нарешті прокинувся і пішов протестувати, необхідно, щоб ЗСУ поклали як мінімум 200 тисяч російських солдат.

Про це в ефірі Апостроф TV заявив командир підрозділу "Бойове братерство України" Павло Жебрівський.

"Крилата фраза Жукова – "русские бабы еще нарожают", засіла в росіян на рівні "25 кадру". І на сьогоднішній день нащадок Жукова – Суровікін веде таким чином всю війну. Для них це було б критично, якби московицькі дружини, матері, сестри піднялися та здійснювали тиск на владу для того, щоб зберегти життя своїм близьким. На жаль, людського в них стало мало, вони не дбають про своїх дітей, братів та чоловіків. От кинули їх, та й все, можливо, дадуть нову "Ладу", – каже він.

За його словами, під час Афганської війни за десять років полягло 15 тисяч радянських солдат, а за десять місяців російсько-української війни маємо майже 100 тисяч загиблих російських солдат.

"Поріг сприйняття втрат рідних у росіян понизився у 170 раз і дна ще не видно. Коли починалася ця війна, я казав, що як ми покладемо 50-60 тисяч московитів, тоді має початися супротив та тиск на кремлівську владу з боку населення і війна завершиться. Та на сьогодні ми маємо майже 100 тисяч вбитими і більше 100 тисяч пораненими, але ніяких зрушень немає. Зараз, за моїми оцінками, ми маємо покласти як мінімум 200 тисяч росіян і ще 300 тисяч важкопоранених. І тоді до цього біосміття почне щось доходити", – вважає Жебрівський.

Як писав "Апостроф", однією з найскладніших ситуацій на фронті залишається на Донецькому напрямку від Бахмута до Пісків. Проте українські військові вже пристосувалися до тактики росіян та максимально перемелюють наступальний потенціал ворога.