RU  UA

Путін добре знає, скільки життів йде на метр української землі: експерт назвав ціну російської агресії

У Кремлі давно розраховано, скільки загиблих та поранених потрібно для просування на метр вглиб лінії фронту. Це закладена у розрахунки формула і російський диктатор володимир путін її підписав.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів військовий експерт, головний редактор Defense Express Олег Катков.

"У Кремлі готові до цього, і тут вже практика сама за себе говорить, умовно, просування на метр коштує життя 300 "чмобіків". Саме тому проводиться мобілізація 300 тисяч людей, саме тому вона не завершена, а лише призупинена через строковий призов. Я впевнений, що після його завершення, після новорічних свят, мобілізація 100% продовжиться", – каже він.

Путіну цілком відомо, скільки людей покладуть своє життя, наприклад, при штурмі Бахмута, але він погодився відправити їх на забій.

"В Кремлі просто вирахували, це можливо, скільки 200-х та 300-х необхідно, щоб просунитися, умовно, на один метр ділянки фронту. Ця формула закладена і путін просто розписався під документом, що кожен метр буде коштувати стільки-то мертвих рашистів. І він на це погодився", – додав Катков.

Як повідомляв "Апостроф", українські військові не лише влучно попадають по штабам ПВК "Вагнер" в тилу окупованої росіянами території, а й щоденно десятками перемелюють "вагнерівців" під Бахмутом.