RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Із вагону в хоровод: у метро Харкова відкрили найнезвичнішу з головних ялинок міста: відео

19 грудня в Харкові відкрили головну новорічну ялинку міста на станції метрополітену. Цьогоріч святкова красуня стоятиме в підземці, де з початку повномасштабної війни харків'яни ховаються від ворожих обстрілів.

Про це повідомили в телеграм-каналі Суспільне Харків.

Сьогодні містяни зможуть прийти на станцію метро "Університет", де встановили головну новорічну красуню, і подивитися казкові вистави. А в переддень Нового року, 31 грудня, там проведуть невеликий конценрт.

Читайте також: Де і за скільки українці зможуть купити новорічну ялинку: всі подробиці

Крім ялинки, яка цього року сягає 5,5 метрів, на платформі станції метро є прикраси, ілюмінації, будинок Святого Миколая, а також скринька, куди дорослі й малі можуть кинути листа з бажаннями. Зауважимо, що навколо новорічної ялинки поставлять загорожі, щоб люди були в безпеці, адже потяги метро продовжують роботу.

До того ж новорічні прикраси та інсталяції радуватимуть місцевих і ще на декількох станціях метрополітену.

За словами мера Харкова Ігора Терехова, харків'яни можуть святкувати Новий рік прямо в метро біля ялинки, якщо зайдуть у нього до початку комендантської години (23:00), а назад зможуть вийти після 5:00 ранку.

Усі новорічні заходи й святкування проводяться за гроші спонсорів - із міського бюджети кошти на це не йдуть, так пишуть у міській раді Харкова.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Харкові перед Днем святого Миколая спостерігали унікальне природне явище - грозу посеред грудня.